Cubist Confection Oriented Toward Nature | Chappaqua Real Estate


modern exterior by splyce design

When a Vancouver couple decided to give up their downtown condo for something closer to nature, they never realized just how close nature would get.
The cubist confection they built in West Vancouver embraces ocean and forest with unparalleled gusto, capturing views from every angle and allowing air to flow so fluidly through the building that the house cools itself.
Overlooking English Bay to the south and a steep, wooded creekside bluff to the west, the house makes the most of a limited footprint through a stacked floor plan and dramatic cantilevers.
Houzz at a Glance Who lives here: The owner of an electrical wholesale business, a psychotherapist and their daughters, ages 2 and 6 Location: West Vancouver, British Columbia Size: 4,600 square feet (427 square meters); 5 bedrooms, 5 bathrooms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *